Isnin, 1 Februari 2016

perempuan bila merajuk

perempuan bila merajuk

salam semua pembaca ,Harini aku nak share tentang perempuan ni bila dah merajuk dengan orang dia sayang (lelaki). Lelaki ni kebiasaan dengan egonya la taknak pujuk .Jom aku nak kongsikan cara memujuk perempuan ni.

1. Cakap Baik2

Bila perempuan tu terasa dengan cara kita ni . Kita cakap baik - baik dengan dia sebab diaorang tengah sedih dengan perbuatan kita seperti memarahinya ,Perempuan ni mudah terasa .Kita cakap je elok2 nanti diaorang baik nanti insyaallah.

2.Bagi Ayat Manis

Ni Penting tau kepada Jejaka diluar Sana :P Bagi je ayat memujuk kat diaorang ,Perempuan ni pegang je Handphone kat tangan diorang .Mesej je dia baca conform ,hehehe :D Korang Bagi ayat yang best2 cari je dekat internet banyak ayat zaman skrg ni ..Nanti dia rasa happy bila korang buat macam tu ..

3.Cerita Hal Sebenar

Korang bila bergaduh dengan GF korang ,Bila Dah lama sikit dalam 2-3 hari korang bagi je tau sebab korang marah dia contohnya .cerita je kat dia sekurang -kurangnya dia faham hal sebenarnya , 

4.Doakan Dia

Bila dia masih terasa lagi ,kita doakan dia supaya cepat baik agar hubungan korang tak selalu bergaduh , Doakan dia selalu yang penting kita ikhlas . 

Jadilah Lelaki Yang Baik :D
Jadilah Lelaki Yang Baik :D



Okay La korang cuba dulu tip2 kat atas ni semoga korang boleh jadikan tip atas ni sebagai satu rujukan tau .

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sila Tinggalkan Komen Disini.
Terima Kasih ... ^_^